Extentions

HAARVERLENGING EN HAARAANVULLING

VERNIEUWEN IS DURVEN BREKEN MET HET VERLEDEN...

Great Length Extensions

Wij zetten extensions van het merk Great Lengths, omdat Great Lengths het absolute topmerk is op het gebied van haarverlenging en wij alleen met het allerbeste materiaal willen werken. Dit om voor u het maximale resultaat te behalen! Over de hele wereld worden Great Lengths extentions gedragen. Filmsterren, zangeressen en celebrities als Jennifer Aniston, Julia Roberts en Celine Dion hebben gekozen voor Great Lengths.

In Nederland behoort Kapsalon Ageeth tot het selecte aantal kapsalons dat het merk Great Lengths mag vertegenwoordigen. U mag alleen met de beste kwaliteit en het mooiste resultaat tevreden zijn. Uw kapsel moet er perfect uitzien en probleemloos deel uitmaken van uw dagelijks leven.

Bij iedere behandeling krijgt u twee maanden garantie van ons op uitval, indien in deze periode strengen uitvallen of loslaten, kunt u zonder problemen bij ons terug komen. Hoeveel extensies heeft u nodig? Afhankelijk van uw eigen haarlengte en -dikte, de hoeveelheid haar en het gewenste resultaat, een volume- verhoging of een haarverlenging, worden 25 tot 200 extensies geplaatst. Om highlights als fantasie te laten aanbrengen, kunt u werken met enkele extensies in de crazy-, jewel- & pastelkleuren. Of het nu gaat om het verlengen van uw pony, of om uw korte kapsel een opknapbeurt te geven: of voor het bekomen van een asymmetrisch kapsel, met een klein budget kunt u reeds een complete metamorfose ondergaan.