Feestkapsels

Ga je trouwen?

Je bruiloft is een speciale dag, waarop alles tiptop moet zijn, dus ook je haar. Het moet passen bij je persoonlijkheid, jurk en make-up en ook nog eens heel de dag in model blijven. Een bruidskapsel is dus echt werk van specialisten. Wij volgen vaak trainingen en cursussen om altijd “up to date” te zijn voor alle nieuwe trends op het gebied van bruidskapsels. Bij kapsalon Ageeth ben je dus aan het juiste adres voor elke gewenste stijl. Of dit nu trendy, klassiek, modern of juist romantisch is.

Hoe gaan wij te werk?

Je komt eerst voor je proefkapsel naar de salon. Dat is vaak een geruime tijd voor de trouwerij. Het is een uitstekende ‘’generale repetitie’’ voor de echte trouwdag. Dan nemen we de tijd om te zien hoe het gaat worden op je trouwerij. Daar staat wel een bepaalde tijd voor. Hierdoor weten we ook hoeveel tijd er nodig is voor op de dag zelf. Ook voor een perfecte bruidsmake-up kun je bij ons terecht. Op de dag zelf kom je eerst naar de salon voor rollers en evt. make-up, dan komen wij bij jou thuis (als je je jurk aan heb) om je trouwkapsel perfect in model te brengen.

Natuurlijk staan we ook klaar voor verzorgen van het haar en/of make-up van bruidegom, bruidsmeisjes en bruidsgasten: (schoon-)(groot-) moeders,(schoon-)zussen, vriendinnen, getuige ect. Kom gerust langs of bel ons op voor al je overige vragen!